Healthy Juices

Fine Food

Speciality Coffee

What our guests are saying

Over ons Concept

Kushiin is afkomstig van de Somalische taal wat keukenbetekend. De keuken is meer dan een ruimte van je huis. Het is de plek waar het gezin dagelijks samenkomt; waar niet alleen wordt gekookt, maar ook wordt geleefd, gelachen, en genoten. Dit is waar puurheid, passie & belevenis samenkomt.

Koffie is onze passie en onze barista’s maken van elk kopje koffie iets bijzonders. Met veel plezier, liefde en aandacht maken wij voor onze gasten hun favoriete kopje koffie klaar. Is coffee not your cup of tea? Geen probleem, wij serveren ook verschillende soorten verse en losse thee. Wij maken lunchgerechtjes met een extra twist, wisselende homemade taarten en andere zoetigheden. Ook hebben wij verse juices en smoothies om je weerstand een boost te geven. 

Een huiskamer in de stad

Kushiin staat voor puurheid, passie & beleving. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten zo natuurlijk, biologisch en eerlijk (fair trade ) mogelijk zijn. Wij willen onze gasten graag een stukje beleving meegeven door onze service, sfeer, het interieur en de kwaliteit van onze producten. Wij geloven namelijk dat wanneer dit allemaal samenkomt, er een klein beetje magie ontstaat. And yes, we do think that we can give you that spark.

Met enthousiasme en plezier staan wij elke dag voor onze gasten klaar! Onze gasten zijn welkom voor ontbijt, koffie of lunch. Maar ook om te studeren of te werken. We hebben Wi-Fi en op verschillende plekken stopcontacten. Heb je geen tijd om te blijven? Alles is ook voor take away. Alles kan bij KUSHIIN. Een huiskamer in de stad, een plek waar je op elk moment van de dag thuis voelt

Meer over ons concept

KUSHIIN is een plek waar kunst, cultuur en gezelligheid samenkomt. Tevens ook de ultieme plaats waar artistieke en creatieve talenten hun kunstwerken kunnen exposeren en verkopen. KUSHIIN biedt naast haar art galerie ook ruimte om als verkoopwinkel te dienen voor interieurmakers . Dit zorgt ervoor dat de interieur en inrichting van KUSHIIN steeds in verandering blijft. Daarnaast serveert KUSHIIN haar gasten heerlijk koffie of thee en huisgemaakte gerechten. Alle ingrediënten die wij gebruiken in onze producten zijn op een natuurlijke, biologische en eerlijke manier gewonnen. Naast duurzaamheid staat de beleving van onze gasten centraal.

Ziekerstraat 136 6511 LL Nijmegen
Open Ma – Za 08:00 – 17:00
                    Zo 10:00 – 17:00

Contact

Bel ons of mail ons

+31(0)242022687 | info@kushiin.nl