Over Kushiin

Wat is KUSHIIN?

KUSHIIN staat voor puurheid, passie & beleving. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten zo natuurlijk, biologisch en eerlijk  (fair trade) mogelijk zijn. Koffie is onze passie en onze barista’s maken van elk kopje koffie iets bijzonders. Met veel plezier, liefde en aandacht maken wij voor onze gasten hun favoriete kopje koffie klaar. 

Is coffee not your cup of tea? Geen probleem, wij serveren ook verschillende soorten verse en losse thee. Wij maken lunchgerechtjes met een extra twist, wisselende homemade taarten en andere zoetigheden. Ook hebben wij verse juices en smoothies om je weerstand een boost te geven. Beetje bij beetje is onze zaak in de afgelopen jaren getransformeerd tot een ontmoetingsplek voor jong en oud. Wij houden van persoonlijke aandacht en staan altijd open voor een goed gesprek. Dit is wat ons werk juist zo leuk maakt.

Wat maakt KUSHIIN uniek?

Wij willen onze gasten graag een stukje beleving meegeven door onze service, sfeer, het interieur en de kwaliteit van onze producten. Wij geloven namelijk dat wanneer dit allemaal samenkomt, er een klein beetje magie ontstaat. And yes, we do think that we can give you that spark. KUSHIIN vindt gelijkheid en wederzijds vertrouwen belangrijk. Hoe kun je anders als team met elkaar samenwerken? Met enthousiasme en plezier staan wij elke dag voor onze gasten klaar! Onze gasten zijn welkom voor ontbijt, koffie of lunch. Maar ook om te studeren of te werken. We hebben Wi -Fi en op verschillende plekken stopcontacten. Heb je geen tijd om te blijven? Alles is ook voor take away. Alles kan bij KUSHIIN. 

Een huiskamer/keuken in de stad, een plek waar je op elk moment van de dag thuis voelt.

Ons team

Tony Adam

Eigenaar

persoon2
Kyle Morales

Bediende

persoon-3
Frances Arnold

Sous chef

Kyle Morales

Bediende

persoon1
Frances Arnold

Sous chef

persoon-4
Scroll naar top