Samenwerkingen

Brood op de plank

De producten van KUSHIIN zijn producten met een verhaal. Zo werken wij samen met lokale ondernemers. Zo wordt het duurdesem brood voor ons lunch menu elke dag vers geleverd door het bakkerscafé ‘brood-op de plank’. Hét Bakkerscafé is een kleinschalige, biologische bakkerij. 

Hét Bakkerscafé biedt aan mensen met afstand tot de samenleving en/of arbeidsmarkt de mogelijkheid om zich op hun eigen niveau maximaal te ontwikkelen op het gebied van sociale activering, zelfredzaamheid, persoonlijke vaardigheden en specifieke vak- en arbeidsvaardigheden. 

Prachtige doelen waar wij als KUSHIIN aan willen bijdragen om dit te kunnen blijven realiseren. Bij hét Bakkerscafé zorgen enthousiaste vakmensen in de bakkerij en tijdens het bezorgen dagelijks voor het bereiden van heerlijke verse producten. Wij ontvangen elke dag heerlijk biologisch brood met vriendelijk service.

EkoPlaza

Naaste espresso’s en americano’s zien wij dagelijks liefhebers van cappuccino’s of latte’s. De smaak en beleving van deze melkdranken is geheel afhankelijk van de juiste melk. Onze biologische volle melk verkrijgen wij daarom van EkoPlaza, Nijmegen

EcoPlaza is 100% biologisch en houdt zich bezig met duurzame samenwerkigen en bewust lekker eten. Zij maken biologisch eten voor iedereen bereikbaar. De verse melk die wij verkrijgen zorgt ervoor dat wij elke dag weer de perfecte koffie’s kunnen zetten met een mooie schuimlaag. 

Lokale groentenboer

Verder bestaat onze gehele menukaart uit mooie verse producten. De ingrediënten voor onze verschillende lunch items, smoothies, juices en verse sappen bestaan uit mooie producten geleverd door de ‘Maters groentespeciaalzaak’.

Maters is een groenspeciaalzaak gelegen in het centrum van Nijmegen. Met zijn uitgebreide assortiment, goede kwaliteit en vriendlijke service werken wij graag samen met deze ondernemer. Maters voorziet ons van heerljke biologische producten zonder bestrijdingsmiddelen.

Ontdek onze koffie

De koffieplant (de coffea) komt oorsprongelijke uit het oostelijk deel van Afrika (Ethiopie) waar...

Samenwerkingen

De producten van KUSHIIN zijn producten met een verhaal. Zo werken wij samen met lokale ondernemers.

Bekijk het menu

Onze gehele menukaart uit mooie verse producten. De ingrediënten voor onze verschillende lunch items...

Scroll naar top