ONE TEAM. ONE DREAM.

Kushiin gaat verder dan alleen een team. Wij zijn een familie die ernaar streeft om van Kushiin een leuke, ondersteunende en geweldige plek te maken om te werken voor iedereen. We tillen elkaar op, dagen elkaar uit en inspireren elkaar elke dag - op creatief, professioneel en persoonlijk vlak. Kushiin is een ruimte om hard te werken, plezier te maken en altijd ons best te doen, zelfs wanneer niemand kijkt.

WANT TO JOIN IN ON THE FUN?

We zijn altijd op zoek naar leuke, vriendelijke en gelijkgestemde, hardwerkende mensen om de Kushiin-familie te versterken. Kushiin groeit altijd en we houden ervan om mensen in dienst te nemen die met ons mee willen groeien.

Als je denkt dat je een goede aanvulling zou zijn op de Kushiin-familie, stuur dan een sollicitatie in via onderstaand formulier. Ons team neemt contact met je op zodra er een vacature vrijkomt. we kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

{formbuilder:ODE4MjU=}

Nijmegen/Utrecht

Werken in Nijmegen of Utrecht: Een wereld van mogelijkheden!

Nijmegen

Utrecht

Slepen

Kom lang bij Kushiin®

Ontdek Kushiin in Nijmegen en Utrecht: geniet van heerlijke gerechten en koffie. Trots op geweldige service, warme sfeer en verrukkelijke smaken. Perfect voor ontspannen lunch of een goede kop koffie. Bezoek ons vandaag nog!

Volg Ons @Kushiin.nl