Skip to content

Kom langs of neem contact op

Veel gestelde vragen

Wij zijn dagelijks geopend van 09:00-16:00. Op deze dagen serveren wij koffie, thee’s, sapjes en smoothies. Verder zorgen wij dat er altijd huisgemaakte zoetigheden in de vitrine liggen. Voor het bestellen van ons ontbijt en lunchmenu zijn wij van donderdag tot zondag 09:00 tot 16:00 geopend. Bestellen kan online via onze website of gewoon aan de deur.

Nijmegen wordt gezien als een dynamische stad met veel karakter; zoals de omvattende slogan al aangeeft ‘old city, young vibe’. Deze sfeer pastte perfect bij het beeld die wij hadden van ‘kushiin’. De fijne sfeer van de stad in combinatie met de locatie van ons huidige pand zorgde ervoor dat wij in Nijmegen gestart zijn.

Kushiin is afkomstig van de Somalische taal wat “keuken” betekend. De keuken is meer dan een ruimte van je huis. Het is de plek waar het gezin dagelijks samenkomt; waar niet alleen wordt gekookt, maar ook wordt geleefd, gelachen, en genoten. Dit is waar puurheid, passie & belevenis samenkomen.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Your cart is currently empty.
Shop now