Wat is Kushiin

Welkom bij KUSHIIN - de plek voor pure, gepassioneerde en meeslepende ervaringen. Bij ons draait alles om natuurlijke, biologische en eerlijke producten. We streven ernaar om koffie te perfectioneren en onze barista's maken van elk kopje koffie een unieke beleving. Met toewijding, liefde en zorg bereiden we het favoriete kopje koffie van onze gasten.

Als koffie niet jouw smaak is, geen zorgen! We serveren ook een scala aan verse en losse thee. Onze lunchgerechten zijn voorzien van een verrassende twist, en we bieden wisselende zelfgemaakte taarten en andere zoetigheden aan. Daarnaast bieden we verse sappen en smoothies aan om je weerstand een boost te geven. In de loop der jaren is onze zaak beetje bij beetje uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor zowel jong als oud. Bij KUSHIIN koesteren we persoonlijke aandacht en staan we altijd open voor een goed gesprek. Dit is wat ons werk zo geweldig maakt.

Kom langs bij Kushiin

Ontdek Kushiin in Nijmegen en Utrecht: geniet van heerlijke gerechten en koffie. Trots op geweldige service, warme sfeer en verrukkelijke smaken. Perfect voor ontspannen lunch of een goede kop koffie. Bezoek ons vandaag nog!

Nijmegen Utrecht

Wat maakt Kushiin uniek?

Bij KUSHIIN streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van onze service, sfeer, interieur en hoogwaardige producten. We geloven dat wanneer al deze elementen samenkomen, er een magische sfeer ontstaat. En ja, we denken dat we die vonk aan jou kunnen geven. Bij KUSHIIN hechten we waarde aan gelijkheid en wederzijds vertrouwen, omdat we geloven dat een hecht team de basis vormt voor succesvolle samenwerking. Met enthousiasme en plezier staan we elke dag klaar voor onze gasten!

Bij KUSHIIN ben je welkom voor ontbijt, koffie en lunch. Of je nu wilt studeren, werken of gewoon wilt ontspannen, onze ruimte voelt aan als een gezellige huiskamer/keuken in de stad. We bieden Wi-Fi en er zijn verschillende stopcontacten beschikbaar. Geen tijd om te blijven? Al onze gerechten en dranken zijn ook beschikbaar voor take-away. Bij KUSHIIN is alles mogelijk.

Ervaar de warmte van thuis op elk moment van de dag bij KUSHIIN, dé plek waar je je direct thuis voelt.

Volg Ons @Kushiin.nl