KUSHIIN® at HOME

Image with text

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Onze Koffie

Ontdek de onmiskenbare smaak van Kushiin-koffie, nu beschikbaar om thuis van te genieten! Hoewel je misschien niet dezelfde La Marzocco Strata koffiemachine hebt als in onze zaak, kun je toch een vleugje Kushiin in je eigen huis halen met behulp van een goede volautomaat en onze speciaal geselecteerde bonen.

Onze koffie is een zorgvuldige blend van ongeveer 60% Braziliaanse Pedra Bonita bonen en 40% Ethiopische Walichu bonen. Deze unieke combinatie biedt een buitengewone smaakervaring, waarbij de Pedra Bonita bonen zorgen voor rijke tonen van cacao en noten, terwijl de Walichu bonen een milde en fruitige ondertoon toevoegen.

Wacht niet langer en ervaar zelf de unieke smaak van Kushiin-koffie. Haal de authenticiteit en de verfijning van onze koffie in huis en geniet van de heerlijke koffie die je verdient.

Verzending

Bestel vandaag, morgen in huis: geniet snel van de authentieke smaak van Kushiin-koffie.

Veilig Betalen

Bij Kushiin kun je veilig betalen met Klarna, iDEAL, PayPal en Bancontact. Kies de betaalmethode die bij je past en voltooi je bestelling met vertrouwen.

Kom lang bij Kushiin®

Ontdek Kushiin in Nijmegen en Utrecht: geniet van heerlijke gerechten en koffie. Trots op geweldige service, warme sfeer en verrukkelijke smaken. Perfect voor ontspannen lunch of een goede kop koffie. Bezoek ons vandaag nog!

BEKIJK ONS MENU

@Kushiin.nl